Agenda de Hooischuur

Gieten:
Eenmaal per maand wordt er door de gietploeg onder leiding van Ton van Veen gegoten. De eerstvolgende gietdag is helaas door de maatregelen rondom de Coronacrisis nog niet bekend.

Gieten is altijd op een woensdag in 2020.

Gesloten in 2020

1 januari

Hemelvaartsdag donderdag 21 mei 2020

Rondleiding:
Om de grootte van een groep hanteerbaar te houden (u een goed en veilig overzicht te kunnen geven van de werkzaamheden) vragen wij u om een bezoek van te voren te melden. Wilt u met een groep komen maak dan aub een aparte afspraak.

KunstCultuurWeekend Oudorp in mei 2020 is uitgesteld
wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 16 mei en dan zijn wij ook geopend en gaan we beelden in brons gieten!

KAESKOPPENSTAD
Gedurende dit weekend is ook Bronsgieterij de Hooischuur aanwezig in de oude binnenstad van Alkmaar om u kennis te laten maken met dit eeuwenoude ambacht. We zijn vertegenwoordigd en kunnen u het een en ander vertellen en laten zien door middel van foto’s en gegoten beelden. Het festival is van 12:00 tot 17:00 uur.

Cursus: datum voor 2020 is niet bekend. U kunt zich wel als belangstellende inschrijven.

https://www.bronsgieterijdehooischuur.nl/workshop.html

P: Bij laden en lossen max. 15 min. de auto parkeren binnen het hek. Daarna aan de overkant parkeren. Parkeren niet op het terrein van Exodus maar aan de overzijde: P van Kolping Boys of anders doorrijden naar P aan de Hoornsevaartzijde.

Is er bovenstaande geen datum vermeld: informatie via telefoon 072-5618179 geopend op de dinsdag, woensdag en donderdag van 09:00 – 16:00 uur of op afspraak.