Offerte

Klanten die iets willen laten maken, komen altijd langs bij De Hooischuur. Dat kan zijn met het kunstwerk dat zij willen laten gieten of een model daarvan, als het gaat om een groter kunstwerk en zij willen weten of gieten mogelijk is en een indicatie van de kosten willen hebben.
In alle gevallen krijgen klanten een prijsopgave, een offerte van ons. Een dergelijk gesprek is tegelijkertijd een adviesgesprek waarin de wensen en mogelijkheden besproken worden, waarin een klant aangeeft wat hij zelf wel en niet gaat doen, wat de doorlooptijd van de order is, etc. Alle vragen die een klant heeft kan hij in dit gesprek stellen en wordt gekeken of het mogelijk is, om aan zijn wensen tegemoet te komen. Bij een minder complex beeld zal de klant direct een prijsopgave krijgen, bij een meer complex beeld krijgt hij een offerte toegezonden.

Ook is het mogelijk dat wij uw opdracht bij u thuis ophalen en nadat deze uitgevoerd is, ook weer bij u thuis bezorgen. Geen tijdverlies voor u en optimaal gemak. Meer weten, bel met de Hooischuur.

Die offerte wordt order, wanneer de klant deze accepteert. Hij tekent daartoe de offerte en overlegt deze met een kopie van zijn identiteitsbewijs t.b.v. de officiële tenaamstelling en juiste verwerking in de administratie.

AANVRAAG PRIJSOPGAVE

WasKleiSteen ofjanee

janee

janee

janee

janee

janee


Om een juiste offerte uit te kunnen brengen vragen wij u om het bovenstaande zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. Uitgebrachte offerte (excl. 21% BTW) is één maand geldig. Prijs is altijd onder voorbehoud zolang  het beeld niet fysiek is beoordeeld. 

Voor informatie kunt u bellen naar 072 – 5618179 (geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:00 tot 16:00 uur )